הדרך לפרוץ להייטק – בידיים שלך

מחווית משתמש – לחוויה משנה חיים

איך להיכנס להייטק ל-UX/UI
תוך 5 חודשים, בלי לכתוב שורת קוד אחת ולהרוויח 25,000 ש”ח בחודש

סליחה, יש לכם 3 שעות פנוית בשבוע? אל תתנו לחיים לחלוף לידכם. גלו את הדרך להיכנס לעולם ההייטק תוך 5 חודשים, בלי תואר, בלי לתכנת ובלי רקע קודם!

אז איך אפשר להקפיץ את המשכורת פי 3 בהשקעה של 3 שעות בשבוע, לגמור את החודש בפלוס בלי לחשוב על כל שקל – והכל בעבודה משמעותית של חשיבה יצירתית ובלי לדעת לתכנת?

רותם פטרובץ, ונקובר, קנדה

“במשך שנים חשבתי שהחיים לא הוגנים כלפיי. התחלתי את הקריירה שלי כמעצבת גרפית,  ובתחילת דרכי פגשתי תקרת זכוכית של שכר בגובה 7000 ש”ח בחודש, כולל עבודה בשעות לא שעות. חשבתי שזה יהיה השכר שלי רק לשנים הראשונות במקצוע, ושאחר כך הוא ישתפר דרמטית. אבל זה לא קרה.

פשוט לא הצלחתי להבין למה אני לא יכולה לפרוץ הלאה ולהגיע לשכר נורמלי שמאפשר לסגור את החודש בלי לחשוב על כל הוצאה, שלא לדבר על לחסוך בצד.

אבל עם השנים הבנתי שהבעיה היא לא בי. הבעיה היא במקצוע. עיצוב גרפי הוא מקצוע שמייצר ערך נמוך לשוק העבודה – וככה גם נראה התגמול”.

הבעיה הגדולה: “אפקט הצפרדע”

מכירים את המשל על כך שאם שמים צפרדע בסיר ומחממים אותו לאט לאט, כל פעם מעלים את הטמפרטורה קצת – הצפרדע לא תרגיש את הטמפרטורות עולות, ולא תקפוץ החוצה מהסיר עד שיהיה מאוחר מדי והיא כבר תתבשל? 

אז זה בדיוק מה שקורה להמון אנשים שמרוויחים שכר שבקושי מספיק להם לסגור את החודש, אבל כל שנה הם חושבים שיוכלו לקבל אולי עוד העלאה קטנה ו”שיהיה בסדר” ושהכי חשוב זו “היציבות” כמו שההורים שלהם תמיד אמרו להם… 

התוצאה העצובה היא שפשוט אין להם אומץ לקפוץ מהסיר והקריירה והחלומות שלהם מתבשלים ומתבשלים עד שכבר מאוחר מדי

אז מה קורה שם בעצם? למה אנחנו נותנים לרכבת ההייטק לחלוף על פנינו, למרות שאנחנו ממש רוצים לעלות עליה?

הבעיה היא שלכולנו יש “אמא פולנייה”. לא משנה מאיזו עדה אתם, ההורים שלכם כנראה חינכו אתכם שבעבודה צריך לסבול קצת – העיקר שתהיה לכם יציבות…

מה שקורה הוא שהחינוך הזה גורם לנו להישאר בעבודה שבה נשחקנו לגמרי, למרות שאנחנו כבר לא מסוגלים לראות יותר את הבוס אפילו עוד יום אחד, ולמרות שאנחנו משתעממים ממנה מאוד – ולא לנסות ולשנות ולהיכנס לעולם ההייטק.,.

אבל רגע, הייטק זה למתכנתים צעירים. מה לי ולמתמטיקה ולאנגלית?

למרות שלכולנו יש חברים בהייטק, רובנו לא באמת מכירים את העולם הזה. נדמה לנו שכדי להיכנס לשם חייבים להיות גאונים בני 22 שכל החיים עסקו בתכנות, ששירתו ביחידה טכנולוגית מובחרת בצבא ויש להם אנגלית ברמת שפת אם. 

המסקנה העצובה שכל כך הרבה מגיעים אליה היא שהם כבר לא יהיו חלק מהעולם הזה ושהם פיספסו את הרכבת וזאת למרות שהם חיים במדינה הכי נכונה לחיות בה מהבחינה הזו (ישראל), ובזמן הכי נכון (עכשיו). “אומת הסטארט אפ”, נשמעת להם כמו מדינה רחוקה וחלום רחוק..

אוקיי, וכמה כבר אפשר להרוויח כ-UX/UI דיזיינר?  

הרבה יותר ממה שחשבתם. 

לפי סקר השכר הגדול של מקצועות UX/UI השכר למתחילים ללא ניסיון במקצוע (ג’וניורים) הוא 15,000 ש״ח בממוצע בשנת 2022 – עלייה של 15% לעומת 2021. בשנה השנייה השכר כבר עולה ל18,000 ש”ח בממוצע, ולאחר מכן הוא ממשיך לעלות כך שהשכר הממוצע לשכיר בתחום הוא 25,799 ש”ח. 

וזה עוד לפני שדיברנו על הטבות כמו: משכורת 13, מניות/אופציות, חדר כושר וכרטיסי תן ביס (שמעלים את ערך השכר הממשי באלפי שקלים בחודש)

וזה עוד לפני שדיברנו על הטבות כמו: משכורת 13, מניות/אופציות, חדר כושר וכרטיסי תן ביס (שמעלים את ערך השכר הממשי באלפי שקלים בחודש)

ואם אתם בוחרים להיות עצמאיים? השכר ההתחלתי לעצמאים בתחום הוא 180 ש”ח לשעה + מע”מ. כלומר ב-6 שעות עבודה ביום, כפול 22 ימי עבודה בחודש, מגיעים לשכר של 23,760 ש”ח…

ואם אתם בוחרים להיות עצמאיים? השכר ההתחלתי לעצמאים בתחום הוא 180 ש”ח לשעה + מע”מ. כלומר ב-6 שעות עבודה ביום, כפול 22 ימי עבודה בחודש, מגיעים לשכר של 23,760 ש”ח…

ומה לגבי החופש לעבוד מהבית? זה ריאלי?

אני כותבת לכם את הדברים האלו מהבית שלי בונקובר, קנדה. לפני כן עבדתי מהבית בארץ, ולפני כן עבדתי עם לקוח שביקש שאעבוד באופן היברידי: חצי מהזמן במשרד וחצי מהבית. 

כלומר המקצוע כולל גמישות מרבית וכמעט כל אחד יכול למצוא את סידור העבודה שמתאים לו.

חדר העבודה שלי בוונקובר

בזכות זה שבחרתי מקצוע שבו אפשר לעבוד מכל מקום בעולם, יש לי כיום את הפריבילגיה המדהימה להחליף את הנוף בכל רגע שמתחשק לי. זה בדיוק מה שחלמתי עליו.

הפריביליגיה הזו אגב ממש לא מיוחדת לי. אני חולקת אותה עם 75% מהעובדים בתחום – רק רבע מהחברות מתעקשות שהעבודה תהיה בלעדית מהמשרד בלי אפשרות לעבוד מהבית. 

כך למשל, תלמידה שלי, מיטל, התחילה לעבוד בסיום התוכנית בתפקיד UX/UI בחברה ממשלתית כשהיא אמא לילדה קטנה בת שנתיים. היה חשוב לה להיות זמינה לה ולהוציא אותה בעצמה מהגן, לכן היא ביקשה לעבוד 4 ימים בשבוע מהבית, ורק בימי חמישי להגיע למשרדי החברה בירושלים לפגישת צוות – והבקשה שלה נענתה. זה מאוד דינמי.

תבחרו איפה בא לכם לעבוד ותגלו שזורמים עם הרצון שלכם

כך למשל, תלמידה שלי, מיטל, התחילה לעבוד בסיום התוכנית בתפקיד UX/UI בחברה ממשלתית כשהיא אמא לילדה קטנה בת שנתיים. היה חשוב לה להיות זמינה לה ולהוציא אותה בעצמה מהגן, לכן היא ביקשה לעבוד 4 ימים בשבוע מהבית, ורק בימי חמישי להגיע למשרדי החברה בירושלים לפגישת צוות – והבקשה שלה נענתה. זה מאוד דינמי.

אבל אני מחפש מקצוע יצירתי שבו יש מקום גם לחשיבה ולא רק לשבלונות קבועות מראש?

הגעת בדיוק למקום הנכון. התפקיד של מעצב ux/ui הוא למעשה להיות האדריכל של הדיגיטל. כלומר אתה מתכנן ומביים את התוכניות ליצירת האפליקציה/התוכנה או האתר.

ובקשר לשבלונות? בניגוד למעצבים בעיתונות למשל שזכו לכינוי “ביצועיסטים” כי כמעט ואין ולהם חופש יצירתי, בתפקיד הזה המצב בדיוק הפוך: אין כללים ואין שבלונות מהטעם הפשוט שהאפליקציה עדיין בכלל לא נוצרה. המשמעות היא שכל רעיון יצירתי ויעיל שתעלה יכול להתממש בפועל. החופש הוא המלך והיצירתיות היא המלכה.

והכי חשוב: מכיוון שבכל פעם תעסוק בפרויקט בתחום שונה, המשמעות היא שתיחשף להמון תחומים מגוונים (ספורט, תיירות, בריאות, ביטחון) ותצטרך למצוא פתרונות יצירתיים כל פעם מחדש, ככה שבהחלט לא יהיה לך משעמם. 

זה אגב מה שהופך אותך לאחד האנשים הכי חשובים ויקרים לכל חברה (מה שמסביר בין השאר את השכר הממוצע הכל כך גבוה בתחום)

קרדיט לתמונה: שמיל אברבאנל היקר, בוגר BEX מחזור מרץ 21 משמאל – עבודת ה-UX, מימין, עבודת ה-UI הסופית.

אבל אני מפחד שעבודה מול מחשב כל היום תהיה משעממת עבורי, אני אוהב לעבוד עם אנשים…

לפעמים אני מרגישה שממש קניתי תעודת ביטוח שלא יהיה לי משעמם אף פעם. הסיבה לכך היא פשוטה: כל פעם אני עובדת על תחום אחר – פעם על אפליקציית דייטים, כעבור חודש על אתר קריפטו, ובפעם אחרת בכלל בתחום הספורט.

הגיוון הזה מבטיח ושאני תמיד אעבוד על תחומים מעניינים שהם בקדמת הטכנולוגיה, עם אנשים מעניינים ושיהיה לי תפקיד מפתח, שכולל קשר עם היזמים והמנכ”לים של החברות הכי שוות של האפליקציות הכי מגניבות. 

ולגבי מגע אנושי? למעשה, היזמים והמנכ”לים של החברות הכי מגניבות של האפליקציות תלויים בי וזקוקים לי. חלק גדול מהעבודה הוא לתקשר איתם ולהבין לעומק את הצרכים שלהם. וזה בשבילי החלק הכי מעניין בתפקיד.

לכן ממש לא התפלאתי כשקראתי בסקר שנערך בשיתוף עם mako כי אחוז השחיקה במקצוע הוא מהנמוכים בכל מקצועות של עולם ההייטק – שיעור השחיקה בו דורג כ-1 מתוך 5 בלבד..

אגב השאלה הבאה שהופיעה בסקר גילתה מדוע זה קורה. השאלה היתה מהי רמת הגיוון במקצוע – וגם כאן ממש לא הופתעתי מהתשובה: 4 מתוך 5!

אז האם באמת יש דרך להיכנס להייטק בלי לדעת שורת קוד אחת, בלי ניסיון ובלי תואר?

עולם התפקידים בהייטק מתחלק ל-2 קבוצות:

מקצועות התכנות

מקצועות הקריאייטיב

UX/UI הוא הרווחי והמעניין יותר ברשימת התפקידים היצירתיים בהייטק שלא מצריכים קוד (ברשימה תמצאו עיצוב גרפי, שיווק וניהול סושיאל – כל אלו מרוויחים משמעותית פחות מ-UX/UI)

אם הבעיה היא שאין לנו שום ידע ורצון ללמוד לתכנת, הפתרון הוא פשוט להיכנס לעולם ההייטק בתפקיד שלא דורש כלל ידע בתכנות – ולקבל את אותם התנאים כמו מתכנתים.

נשמע כמו פנטזיה? אז זהו שלא.

זה אמיתי לגמרי, והחדשות הטובות: קל לעשות את זה.

הדרך להיכנס לעולם ההייטק בלי לדעת שורת קוד אחת ולהרוויח כמו מתכנת תוך 5 חודשים.

אני גאה להציג בפניכם את שיטת ™BEX Better Experience

השיטה המהירה והיעילה להתחיל קריירת הייטק – בתהליך מבוסס הצלחות. השיטה מתמקדת במפתח ההצלחה המורכב מ-3 חלקים, שברגע שתיישמו אותם – תוכלו סוף סוף לעלות לרכבת ההייטק ולא להתפשר על הקריירה שלכם. 

תוכנית הליווי המקיפה שלנו :

לימודי UX/UI אונליין מכל מקום שתרצו, עם ליווי צמוד של המרצים שלנו,כולל שיעורי לייב שבועיים, מענה אישי לכל שאלה ומפגשים קהילתיים

בניית תיק עבודות מנצח על פי נוסחת הצלחה בדוקה:

חקרנו מאות תיקי עבודות שבזכותם מועמדים התקבלו לתפקידי UX/UI, ובהתאם למסקנות שגיבשנו בנינו מסלול לימודים שכולל 3 פרוייקטים: פרוייקט אפליקציית מובייל, פרויקט אתר (דסקטופ), והדובדבן שבקצפת: פרויקט עם לקוח אמיתי (במסגרת הסטאז’ בתוכנית).
הנוסחה כוללת הנחיות כיצד לארוז את התוצרים לתיק עבודות בפורמט “התבנית האולטימטיבית” של BEX.

סטאז׳ עם לקוח אמיתי:

על פי שיטת BEX המטרה היא שהתלמיד יפגוש את השטח כמה שיותר מהר, ולכן במסלול הלימודים שלנו כבר כעבור 3 חודשים התלמיד נפגש עם לקוח אמיתי ונותן לו שירות, כפרויקט “פרו-בונו”.
בכך התלמיד מצליח לדלג על השלב הקשה ביותר בקבלה לעבודה – דרישת הניסיון שאותו הוא צובר כבר במהלך הלימודים.
בזכות השלב הקריטי זה, פעמים רבות הלקוח “מתאהב” בסגנון העבודה של התלמיד שאליו הוא נחשף במשך חודש – ומציע לו להמשיך לעבוד איתו בתשלום גם לאחר הסטאז’.

נוסחת ההצלחה בשיטת ™BEX

במשך יותר מ-6 שנים חקרנו מאות מקרי הצלחה הן של הבוגרים שלנו והן של עובדים שהתקבלו לתעשייה ובדקנו בין השאר: 

מה גורם לאנשים להתקבל יותר מהר לעבודה – איך לבנות מיינדסט שיאפשר לכם להיות בטוחים בידע שרכשתם, ולכבוש את מקומכם בשוק העבודה. 

מה הופך תיקי עבודות למוצלחים – כאלו שלוכדים בשנייה את תשומת הלב, ואיזה טעויות אסור לעשות בהם.

מה הופך קורות חיים בנאליים למסמך שיווקי לוהט שלא ייזרק לפח.

איך לנהל שיחה קולחת עם המראיין בראיון עבודה, להפוך ממרואיין למראיין – ולעבור אותו בקלות.

התוצאה: זיהינו באופן שיטתי ומובהק את מאפייני ההצלחה שמבדילים בין מי שהתקבלו לעבודה למי שלא. את הידע הזה תקבלו מאיתנו וברגע שתיישמו אותו תהפכו לחלק מהמצליחנים שהתקבלו לתעשייה.

איך אנחנו יודעים את זה? 

כי בכל פעם שעשינו את זה בשנים האחרונות – זה עבד.

הנה מה שחלק מהבוגרים שלנו מספרים:

“למדתי תוך כדי שאני סטודנטית לאדריכלות בטכניון, אבל העובדה שהשיעורים מוקלטים ושהלימודים בערב, מאוד הקלו עליי. הסטאז’ שעשיתי היה אחד הפרויקטים הכי מעניינים והכי כיפיים שעשיתי, זה גרם לי לעבוד מהלב”.

התקבלה לעבודה מיד בסיום הלימודים והיום מובילה את ה-UX בחברת לופה: ״מה שעזר לי להתקבל לעבודה בתעשייה זה תיק העבודות. אני מכירה הרבה אנשים בלי ניסיון שתיק העבודות שלהם עזר להם להתקבל, וככה היה גם אצלי

התחיל עבודה כפרילנסר מול חברת סטארטאפ בינלאומית בתחום הספורט (פרוייקט ראשון ב-180 ש”ח לשעה)

“תוך כדי לימודים התחלתי לעבוד כמעצב פרילנסר בחברה שעוסקת בתחום שאני הכי אוהב: כדורסל”

התקבלה לעבודה מיד בסיום הלימודים ״מי שייכנס לעולם של UX/UI פשוט לא יתחרט. זה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי עבור עצמי. הפכתי מאדם שלא יודע מה הוא רוצה לעשות בחיים למישהי שמרגישה מלאת סיפוק כל יום בעבודה שלי”

 

מחפשים את הכוכבים הבאים שלנו:

תוכנית ההכשרה

“UX/UI MASTERY”

איך להפוך למאפיין חווית משתמש ומעצב אפליקציות ולפרוץ להייטק תוך 5 חודשים – במקצוע יצירתי ומרתק
ולהרוויח כמו מתכנת בלי לכתוב שורת קוד

מה תוכנית ההכשרה דורשת ממני?

למידה היברידית: 

בכל שבוע יהיו לך שעתיים של לימוד במערכת הלמידה של BEX (שיעורים מוקלטים שתוכל לראות בזמנך החופשי), תרגול, ושעת לימוד בזום עם מרצה בכיר.

יש לך 3 שעות פנויות בשבוע כדי להכפיל את המשכורת שלך?

השקעה של

3 שעות בשבוע

מה תוכנית ההכשרה חוסכת לי? 

זמן:

תוכנית אונליין פרקטית שבה תקבלו חומר ממוקד הצלחה, בלי דיבורים מיותרים, בלי נסיעות וחיפושי חנייה – לצפייה מהחשב, הטלפון או הטאבלט.

כסף:

מניעת הפסד של 60,000 ש”ח מדי שנה. איך הגענו לחישוב הזה? כמה אתה מרוויח בשנה? נניח שאתה מרוויח כעת בסביבות 10,000 ש”ח בחודש, כלומר 120,000 ש”ח בשנה. לעומת זאת אם תעבוד כ- UX/UI תוכל להרוויח 15,000 ש”ח בחודש כבר בשנה הראשונה, כלומר 180,000 ש”ח לשנה. בדיוק 60,000 ש”ח יותר. 

מה היית עושה עם עוד 60,000 ש”ח בשנה? קונה רכב חדש? חוסך לדירה?כל שנה שבה אתה דוחה את ההחלטה ולא עושה שינוי עולה לך 60,000 ש”ח (!!)

ניסוי וטעייה יקרים: 

נוסחת ההצלחה שלנו היא קיצור דרך מדהים שיחסוך לכם המון מאמץ – תוכלו לבצע פעולה אחת ממוקדת במקום אלף מאמצי סרק.

במקום לירות לכל הכיוונים בניסיון להתקבל לעבודה ולשמוע צרצרים בתגובות, אתם תגלו, שרואים אתכם, מזמנים אתכם, ואתם לא שקופים בעיני המעסיקים. 

במקום ראיונות כושלים, יהיו הצלחות. יש לנו תלמידים שמתלבטים בין כמה חברות  באשר לשאלה היכן כדאי להתחיל לעבוד, בעוד שמי שלמדו במקומות אחרים – מגלים שכלל לא פותחים להם את הדלת. 

גמישות:

אתה יכול להשתתף בתוכנית בכל שעה שנוחה לך (מסלולי ערב, בוקר או למידה עצמית) כך שתוכל לשלב אותה עם העבודה הנוכחית, עם לימודי תואר במוסד אקדמי ועם חיי המשפחה

למי התוכנית מתאימה?

מי שמרגיש שהוא תקוע בתקרת זכוכית של שכר נמוך ממה שמגיע לו ורוצה להקפיץ את ההכנסה שלו פי 2-3. 

מי שמרגיש שהוא משתעמם בעבודה שלו ורוצה עבודה עם סיפוק. 

מי שיש לו חשיבה יצירתית ואוהב לפתור בעיות.

מי שאוהב לעבוד עם אנשים ויש לו אמפתיה ויכולת תקשורת טובה כדי להבין את הבעיות שלהם.

מי שרוצה חופש שיאפשר לו ברוב המקרים גם לעבוד מהבית.

מי שמחפש הסבה מקצועית (כן, גם אחרי גיל 40) ורוצה שיהיה לו את החופש לבחור בין תעסוקה כעצמאי לבין משרת שכיר.  

מי שרוצה להיות נווד דיגיטלי ולעבוד מכל מקום בעולם

מי שלא רוצה להשקיע 3 שנים בתואר, ולהצליח להיכנס להייטק תוך 5 חודשים, בלעדיו.

מי שרוצה גמישות שתאפשר לו לעבוד במשרה מלאה או ללמוד כסטודנט במוסד אקדמי גם תוך כדי תוכנית הליווי.

למי התוכנית לא מתאימה?

מי שיש לו “חרדת מחשבים” כלומר לא יכול להתמודד עם הפעלת תוכנות פשוטות במחשב

מי שאין לו אנגלית ברמה בסיסית – כלומר אנגלית שמאפשרת להבין סרטון פשוט ביו-טיוב ומאפשרת להתשמש בתוכנה שהיא באנגלית פשוטה. 

מי שלא רוצה להשקיע ומחפש פתרון מהיר שייתן לו 20,000 ש”ח בחודש בשיטת “זבנג וגמרנו”. זה לא עובד ככה.

מי שיש לו “חרדת מחשבים” 
שאין לו נטיה ללעבודת מחשב
או חושש מעבודה על תוכנות פשוטות

מי שאין לו אנגלית ברמה בסיסית כזו שמאפשרת להבין סרטון הדרכה ביו-טיוב או שימוש בתוכנה רגילה באנגלית. 

מי שאין לו נכונות להשקיע וללמוד, וחושב שההצלחה תבוא אליו בצורה פסיבית. 

מה אקבל בתוכנית?

רכיב #1 – קורס UX אונליין הכולל 45 שיעורים

קורס UX אונליין באורך 5 חודשים, המשלב שיעורי לייב שבועיים בזום, למידה שבועית במערכת הלמידה, לצעד תרגילים ופרוייקטים 

פיספסת יום אחד? הכל בסדר! כל השיעורים מוקלטים ועולים למערכת לצפיה בכל שעה ומכל מקום. התקשית בנושא מסוים? תוכל לראות את השיעור שוב מההתחלה, ולעצור בכל נקודה. התוצאה? חוויה משנה חיים 

השיעורים יהפכו אותך למאפיין חווית משתמש ומעצב אפליקציות בלי צורך בניסיון מוקדם.

לימוד ותרגול של כל שלבי ה-UX וה-UI. מתיאוריה ובסיס ועד לרמה מקצועית גבוהה. 

ביצוע 3 פרוייקטים חשובים לתיק העבודות: פרוייקט מובייל (אפליקציה) פרוייקט דסקטופ (אתר) ופרוייקט סטאז׳ מול לקוח אמיתי.

moc1

שווי 6,200 ש”ח

רכיב #2 – שיעורי ZOOM, ליווי קבוצתי ויחס אישי

שובר השוויון שלנו הוא ליווי אישי לאורך כל התוכנית, שלא ייתן לכם להישאר בשום שלב עם שאלה או בעיה שאין לה מענה. בכל שבוע נעלה לשיעור חי אונליין בן שעה, בו המרצים שלנו יתרגלו את החומר שנלמד במערכת הלמידה ויענו על כל שאלה. השיעורים החיים יתקיימו בשני מועדים הניתנים לבחירת התלמיד: מסלול בוקר או מסלול ערב. 

ומה קורה במהלך השבוע? עבדת על תרגיל ונתקעת? אתה באמצע פרוייקט ויש לך שאלה? המרצים שלנו זמינים לך במייל לתת לך הכוונה תוך כדי התהליך.

שווי: 5,600 ש”ח

רכיב #3: שתי פגישות אפגרייד אישיות

במהלך הלימודים חשוב לנו לראות כל תלמיד, לוודא איפה כל אחד עומד ולעזור לו להשתפר באופן אישי. במהלך הלימודים יתקיימו 2 פגישות אישיות עם המרצה, שבהן ניתן לך פידבק על הפרויקטים שביצעת, ונעלה אותך יד ביד לרמה הבאה שלך!

שווי: 660X2 ש”ח

רכיב #4:  קורס Figma למתחילים

מי שעובד עם הכלי הכי חזק בתעשייה – הופך לאיש מקצוע מבוקש ומוביל בתעשייה. בקרוב תשלטו בתוכנה ברמה שתאפשר לכם לתכנן כל אפליקציה וליצור כל תוכנה 

שווי: 2,000 ש”ח

רכיב #5:  ארבעה שיעורי קריירה ונוסחאות הצלחה

בשיעורים נלמד

בניית תיק עבודות ע״פ נוסחת ההצלחה של BEX + תבנית מוכנה של תיק עבודות לשימושך המיידי

Storytelling עצמי וקורות חיים של מנצחים: כי אין סיכוי שניתן לכם לכתוב שטויות בקו״ח ולהכשיל את עצמכם סתם. הכל אסטרטגי.

איך לכבוש ראיון עבודה + חוברת תרגול הכוללת 50 שאלות נפוצות שמראיינים שואלים 

רועי מ-GOOGLE יגלה לך את שיטת ההצלחה המהירה: מהו ה”X פקטור” שגורם למצליחנים להפוך לכאלו ולהתקבל לעבודה – איך להגיע למיינדסט שמשדר ביטחון ומייצר נחשקות. 

שווי: 660X4 ש”ח

רכיב #6 הלקוח הראשון שלי: תיק עבודות שכולל סטאז’ מול לקוח אמיתי

כל מהות הלימודים מתנקזת למעשה לבניית תיק עבודות שהוא המפתח האמיתי להשתלבות בתעשייה. 

תיק העבודות שאיתו יוצא כל תלמיד כולל שלושה פרויקטים: הראשון פרויקט של אתר, השני פרויקט אפליקציה (מובייל) והשלישי והדובדבן שבקצפת, פרויקט מול לקוח אמיתי (סטאז’) – יתרון שאין בשום מוסד לימודים אחר בארץ.

הסטאז’ נמשך כחודש ובו התלמידים עובדים בזוגות ונותנים שירותי UX  ללקוח אמיתי עם ליווי צמוד והנחיה של מרצי המכללה. התוצאה היא שבמקרים רבים היזמים “מתאהבים” במעצבים וממשיכים לעבוד איתם גם אחרי הסטאז’. חלק גדול מהתלמידים שלנו כיסה כך את עלות הקורס. 

הסטאז’ מתבצע מול החברות הגדולות במשק כגון רמי לוי, מכבי שירותי בריאות, מוביט, בי”ח שניידר ועוד. 

PRICELESS

רכיב #7 חברים זה לכל החיים: מפגשי קהילה וכניסה לקהילת הבוגרים

איך לכבוש ראיון עבודה + חוברת תרגול הכוללת 50 שאלות נפוצות שמראיינים שואלים 

PRICELESS

וזה לא הכל, חכו שתראו את הבונוסים שלנו:

בונוס#1: FIGMA חינם לשנתיים!

BEX ו-FIGMA חברים טובים, ומפה לשם…
תקבלו רישיון חינם לשנתיים לשימוש בתוכנה! 

מה זה אומר?
שתוכלו להשתמש בכל מה שיש לפיגמה להציע בלי שום מגבלות לאורך כל התקופה!

שווי: 1,200 ש”ח

בונוס #2: קורס מכינה ללימודים בחינם!

איזה קבלת פנים סידרנו לכם… תכירו את “CRUSHING UX/UI”!
תוכנית המכינה ללימודי UX/UI שתיתן לכם את כללל מה שאתם צריכים לדעת לפני הכניסה לתחום, בתרכיז מיץ-פטל, של 10 שיעורים קצרצרים וקלילים (5-15 דקות כל אחד) שתיתן לכם טעימה ראשונית מכל נושא שניגע בו בלימודים.

נכיר בדיוק מזה UX ,UI, מה הקשר ביניהם, מה ההבדל ביניהם

נקבל הצצה לשיטה לבנות אפליקציה בתוכנה FIGMA

נלמד את מושגי היסוד בשביל להגיע ללימודים מחוברים ובעניינים

שווי: 1,200 ש”ח

לסיכום, הנה השווי של כל מה שאתם מקבלים:

בונוס #1: רישיון שימוש בתוכנה Figma לשנתיים

שווי: 1,200 ש”ח

בונוס #2: CRUSHING UX/UI: המכינה ללימודים

שווי: 1,980 ש”ח

סה”כ שווי:

20,820 ש"ח

ועכשיו לזמן מוגבל ב-21% הנחה:

מסלול 1

קורס UX

5 חודשים

12,420 ש”ח בלבד

מסלול 2

קורס UX/UI המלא

8 חודשים

16,620 ש”ח בלבד

שאלות ותשובות:

ממש לא צריך לצייר ולא להיות פיקאסו. המקצוע דורש חשיבה יצירתית, ובפועל נלמד לתכנן מוצר דיגיטלי על נייר, הדומה לשרטוט אדריכלי (קו, ריבוע ועיגול…) 

עיקר היצירתיות תבוא לידי ביטוי בחשיבה היצירתית של מתן פתרונות ויזואליים לצרכים של המשתמש, לשם כך נכיר את הכלי FIGMA ונלמד איך לתכנן ולעצב בו מבנה של מסך.

ככל שיש לך יותר רקע קודם, גם אם זה במקצוע אחר, ככה אתה תהיה שווה יותר לשוק העבודה, לעיתים קרובות אנו רואים שהגיל לא יהווה מכשול, אלא יתרון. 

ככל שהגיל עולה מעל ארבעים כך אנו נוטים להמליץ להתנסות בפרילנס בתחום. מצאנו בכך שיטה מעולה ׳לשים רגל בדלת׳ ולהשתלב בשוק העבודה הן כעצמאי והן כשכיר בהמשך.

בהחלט. מה שמיוחד בלימודים שלנו זה שלא צריך שום רקע, אנחנו נותנים את המעטפת השלמה ואת כל הידע הנדרש להצלחה  – כל ידע נדרש כגון רקע בעיצוב ואסתטיקה, או שיטות מחקר, תלמד כאן אצלנו מהבסיס.

בוגרים רבים שלנו שמובילים היום את תחום ה-UX/UI בתעשייה הגיעו אלינו עם רקעים מגוונים: מסטודנטים באמצע תואר לכלכלה/משאבי אנוש/פסיכולוגיה/ניהול/עיצוב ועד לנציגי שירות לקוחות, ספורטאים, מורים ועוד. הקשת כל כך מגוונת ויש מקום לכל מי שנמשך לתחום – ללמוד ולהצליח!

טיים איז מאני. כל חודש שעובר שבו אתה מסתפק במצב הנוכחי שלך, הוא הפסד של כסף גדול. תעשה את החשבון לבד: אם אתה מרוויח למשל 10,000 ש”ח בחודש, כלומר 120,000 ש”ח בשנה, ואתה יכול במקום זה להרוויח 18,000 ש”ח בחודש, שהם 216,000 ש”ח בשנה – אז כל שנה שבה תדחה את ההחלטה תעלה לך 96,000 ש”ח בשנה. לא חבל? 

בינינו, הבעיה הגדולה ביותר כיום זה קושי בקבלת החלטות ודחיינות. קל יותר לסבול בשקט מאשר לשנות. 

לא פעם אומרים לנו ״אני צריך לחשוב על זה״, ואז חוזרים אלינו אחרי 5 חודשים ואומרים “איך לא התחלתי כשדיברנו? יכלתי היום כבר לסיים ולהיות במקום אחר. מתי המועד הקרוב?”.

בנינו? דאגנו להתאים את הלימודים לכולם: להורים עסוקים, לסטודנטים לחוצים, לאנשים שעובדים ב2 משרות. וכך רבים מהתלממידים שלנו, לומדים תוך כדי החיים. 

לא מעט מהתלמידים שלנו הם במהלך תואר אקדמי במוסד אחר, והם מתייחסים ללימודים שלנו כמו אל עוד קורס בתואר. התוצאה היא שתוך כמה חודשים הם כבר יכולים להתחיל ולעבוד עם שכר יפה בחברת הייטק, במקום למלצר. (ומה קורה בסוף התואר, אתם שואלים? ברוב המקרים פשוט מתאהבים ב-UX/UI וממשיכים בכיוון המקצועי הזה).

איזה כיף 🥳

נחזור בהקדם!

בינתיים מוזמנים לעקוב אחרינו ב:

פתח בצ'אט
💬 צריך עזרה?
BEX
שלום 👋
איך נוכל לעזור?
דילוג לתוכן